سفارش تبلیغ
صبا ویژن
یا ابا صالح المهدی
هر گونه کپی برداری از این وبلاگ حلاله و نوش جونتون .(فقط اون قسمتایی که از جای دیگه آوردم رو حتما با ذکر منبع بنویسید)

. هر وقت در زندگی‌ات گیری پیش آمد و راه بندان شد، بدان خدا کرده است؛ زود برو با او خلوت کن و بگو با من چه کار داشتی که راهم را بستی؟ هر کس گرفتار است، در واقع گرفته ی یار است.

2. اگر غلام خانه‌زادی پس از سال ها بر سر سفره صاحب خود نشستن و خوردن، روزی غصه دار شود و بگوید فردا من چه بخورم؟ این توهین به صاحبش است و با این غصه خوردن صاحبش را اذیت می کند. بعد از عمری روزی خدا را خوردن، جا ندارد برای روزی فردایمان غصه دار و نگران باشیم.

3. موت را که بپذیری، همه ی غم و غصه ها می رود و بی اثر می شود. وقتی با حضرت عزرائیل رفیق شوی، غصه هایت کم می شود. آمادگی موت خوب است، نه زود مردن. بعد از این آمادگی، عمر دنیا بسیار پرارزش خواهد بود. ذکر موت، دنیا را در نظر کوچک می کند و آخرت را بزرگ. حضرت امیر علیه السلام فرمود: یک ساعت دنیا را به همه آخرت نمی دهم. آمادگی باید داشت، نه عجله برای مردن.

4. اگر دقّت کنید، فشار قبر و امثال آن در همین دنیاقابل مشاهده است؛ مثل بداخلاق که خود و دیگران را در فشار می گذارد.

5. هر وقت غصه دار شدید، برای خودتان و برای همه مؤمنین و مؤمنات از زنده ها و مرده ها و آنهایی که بعدا خواهند آمد، استغفار کنید. غصه‌دار که می‌شوید، گویا بدنتان چین می‌خورد و استغفار که می‌کنید، این چین ها باز می شود.

6.  تا می گویم شما آدم خوبی هستید، شما می گویید خوبی از خودتان است و خودتان خوبید. خدا هم همین طور است. تا به خدا می گویید خدایا تو غفّاری، تو ستّاری، تو رحمانی و…خدا می فرماید خودت غفّاری، خودت ستّاری، خودت رحمانی و… . کار محبت همین است.

7. خدا عبادت وعده بعد را نخواسته است؛ ولی ما روزی سال های بعد را هم می خواهیم، در حالی که معلوم نیست تا یک وعده بعد زنده باشیم.

8. لبت را کنترل کن. ولو به تو سخت می گذرد، گله و شکوه نکن و از خدا خوبی بگو. حتّی به دروغ از خدا تعریف کن و این کار را ادامه بده تا کم کم بر تو معلوم شود که به راستی خدا خوب خدایی است و آن وقت هم که به خیال خودت به دروغ از خدا تعریف می کردی، فی الواقع راست می گفتی و خدا خوب خدایی بود.

9. از هر چیز تعریف کردند، بگو مال خداست و کار خداست. نکند خدا را بپوشانی و آنرا به خودت یا به دیگران نسبت بدهی که ظلمی بزرگ تر از این نیست. اگر این نکته را رعایت کنی، از وادی امن سر در می آوری. هر وقت خواستی از کسی یا چیزی تعریف کنی، از ربت تعریف کن. بیا و از این تاریخ تصمیم بگیر حرفی نزنی مگر از او. هر زیبایی و خوبی که دیدی رب و پروردگارت را یاد کن، همانطور که امیرالمؤمنین علیه السلام در دعای دهه‌ی اول ذیحجه می فرماید: به عدد همه چیزهای عالم لا اله الا الله.

10. دل های مؤمنین که به هم وصل می‌شود، آب کُر است. وقتی به علــی علیه السّلام متّصل شد، به دریا وصل شده است…شخصِ تنها ، آب قلیل است و در تماس با نجاست نجس می شود ، ولی آب کُر نه تنها نجس نمی شود ، بلکه متنجس را هم پاک می کند.” پایان سخنان زیبای حاج آقای دولابی که دوستی به رایانامه ام زده بود.






نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 92 مرداد 24 توسط صدیقه السادات نوربخش

 

بیشتر ما کار هایی را انجام میدهیم که دیگران انجام میدهند و خیلی وقتها به خاطر کارهایی که انجام میدهیم از خودمان ناراضی و شاکی هستیم. به بزرگترها نگاه کنید که آرزوی بازگشت به جوانی را دارند آیا اگر به دوران جوانی بازمی گشتند باز هم همینگونه زندگی می کردند؟آیا به این نتیجه نرسیده اند که کار هایی هست که کاش انجام داده بودند و نداده اند؟ خوب شما که هنوز در سن جوانی هستید چه باید بکنید که وقتی به آن سن رسیدید بتوانید لبخند رضایتی بزنید و حسرت نخورید؟ برای این کار باید بدانی هدف های زندگیت چیست و برای دست یابی به آن باید چه مسیری را دنبال کنی!      
چند دقیقه یک جا بنشین و سعی کن تمرکز کنی حالا تجسم کن چندین سال بعد است و_دور از جانت_در حال مرگ هستی کاملا خودت را در آن شرایط تجسم کن و حالا ببین ممکن است حسرت چه چیزهایی را بخوری و بابت چه چیزهایی متاسف باشی؟اگر به کجا رسیده باشی آخرتت آباد تر است و خودت و خدای خودت راضی تری؟
فهرستی از هدف هایی که با این روش پیدا کرده ای را بنویس.................
فهرست اهداف بلند مدت زندگی ات را..............
حال هدف هایت را دسته بندی کن طول میکشه ولی ارزشش را دارد.
حال هدف های بلند مدتت را ریزتر کن و کاملا دسته بندی کن و در هر بعد به طور مجزا برنامه ریزی و هدف گذاری کن.
هدف های :1-معنوی 2-خانوادگی 3-فردی 4- اجتماعی 5-تحصیلی 6-سایر موارد...
وقتی می خواهید هدف هایتان را تععین کنید سعی کنید این خصوصیات را داشته باشد:1- مشخص  و واضح 2- قابل سنجش باشد یعنی بتوانید در طول زمان بسنجید چه میزان به آن رسیده اید 3-واقع بینانه باشد 4- زمان بندی داشته باشید
با تمام این کارها تازه فدم اول را برداشته اید حال وقت عمل کردن به آنهاست
 سعی کنید اگر اهدافتان بلند مدت است آنها را خرد تر کنید تا کوتاه مدت تر و عملی تر شوند
اکنون وقت عمل و کاشتن است و آن دنیا اول برداشت
زکجا آمده ام آمدنم بهر چه بود به کجا میروم آخر ننمایی وطنم

التماس دعا






نوشته شده در تاریخ یکشنبه 92 تیر 30 توسط صدیقه السادات نوربخش
مرجع دریافت ابزار و قالب وبلاگ
By Ashoora.ir & Blog Skin